Csatlakozz e-kereskedőként
az Internetes Vásárlás Napjához!
Regisztráld webáruházad ingyen, és csatlakozz az e-kereskedelem pirosbetűs ünnepéhez. Kínálj egy speciális, csak október 7-én érvényes akciót, és növeld meg forgalmadat!
AZ IDEI REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT
Csak egyszer egy évben. Ne maradj le! Ne feledd: a regisztráció ingyenes, mindössze egy speciális, csak október 7-én érvényes akciót kell kínálnod webáruházadban.
Amit kínálunk
  Ingyenes regisztráció és maximum három akció feltöltése
  Ingyenes megjelenés logóval a kedvezményezők között
  Rendkívüli médiafigyelem, TV, rádió, sajtó és online megjelenések
  Új vásárlók elérése a karácsonyi szezon előtt
  Extra kiemelési lehetőségek a nagyobb forgalomhoz
REGISZTRÁLOK
Amit kérünk
  Speciális kedvezmény meghirdetése a 2016. október 7-én leadott rendelésekre
  Az akció vonatkozhat egy termékre vagy termékcsoportra, és teljes kínálatra is
  Az Internetes Vásárlás Napja kattintható embléma kihelyezése a weboldalra
  Az akció népszerűsítése az áruházhoz kapcsolódó felületeken (Facebook, eDM)
  Részvételi feltételek elfogadása
REGISZTRÁLOK
  Kiemelési lehetőség
Kiugróan magas forgalmat generálhatsz az Internetes Vásárlás Napján, ha kiemelt megjelenéseink közül választasz. Ezzel ajánlatod nem fog elveszni a többi e-kereskedő akciója között, hanem megjelenik a főoldalon és az összes kategória- és listaoldalon szem előtt lesz, valamint eDM-ben is kiküldjük több mint 200 ezer címre.
 ÉRDEKLŐDÖM
  Hogyan legyél sikeres e-kereskedő?
Nekünk is érdekünk, hogy minél sikeresebb legyél az Internetes Vásárlás Napján, ezért összeállítottunk egy „kisokost”, hogy segítsünk: milyen akciót érdemes kínálnod, hogyan tudod feltölteni az akciódat, és milyen felületeken érdemes népszerűsítened, hogy minél több vásárlód legyen október 7-én.
 LETÖLTÖM
Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

Minden évben az Internetes Vásárlás Napját megelőzően élesedik a regisztráció lehetősége. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@dotcommerceday.hu emailcímen kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük e-kereskedő partnereinket. Nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni az Internetes Vásárlás Napjáról? Jelezd feliratkozási szándékod a fenti emailcímen.

Hangsúlyosabb megjelenésre vágyom. Mik a lehetőségeim?

Természetesen örömmel vesszük, ha szeretnél kiemelt megjelenést, ami egyben azt is jelenti, hogy erőteljesebb támogatást tudunk adni az üzletednek. Erre a legegyszerűbb mód a kiemelt megjelenés, amely a kampányban való jelenlétet is maga után von. A listing díjas megjelenésről itt informálódhatsz részleteiben. Ha ennél is erőteljesebb jelenlétben gondolkodsz (szponzoráció, nyereményjáték partner), keress minket az info@dotcommerceday.hu címen, és kérd egyedi ajánlatunkat.

Hány akciót kínálhatok?

Egy áruházhoz minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ha több akciót töltesz fel, mindegyiknek különbözőnek kell lennie (például más termékre vagy termékkörre kell vonatkoznia, vagy más típusú kedvezménynek kell lennie).

Mennyibe kerül mindez?

Komolyan vesszük, amit 2010 óta mondunk: az Internetes Vásárlás Napja egy mozgalom, és azt szeretnénk, ha minél többen részt vennének benne. Ezért a csatlakozás továbbra is díjmentes, azaz bármely e-kereskedő elérhetővé teheti ezen a napon speciális akcióját. Ezért mindössze azt kérjük cserébe, hogy helyezd el a webshopod felületén az Internetes Vásárlás Napja logóját, amelyet itt tudsz letölteni.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

Az Internetes Vásárlás Napján ingyenesen részt vehetsz webáruházaddal, mindössze annyit kérünk, hogy kattintható formában jelenítsd meg webshopodon az IVN logóját.

Mi az az Internetes Vásárlás Napja?

Az Internetes Vásárlás Napját 2010 óta rendezzük meg, és az a célja, hogy megmutassa a fogyasztók számára: interneten vásárolni jó. Hogyan teszi ezt? Egy megadott napon a site-unkon keresztül elérhetővé tesszük mintegy 500 e-kereskedő csak e napra, csak itt érvényes ajánlatát.

2016-ban ez a kiemelt nap október 7-ére esik.

Miért érdemes csatlakoznom webáruházammal?

Azért, mert nagy médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet a nálunk elérhető különleges ajánlatokra. Az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent. A különböző kapcsolódási lehetőségeken keresztül többféleképpen beépítheted az Internetes Vásárlás Napját a marketingtervedbe.

Milyen akciót töltsek fel?
Az Internetes Vásárlás Napján több száz akció érhető el. Ebből kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes egyet fizet többet kap, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy csak aznap elérhető, speciális terméket/ szolgáltatást kínálnod. Választhatsz
kiemelt megjelenést is, hogy jobban szem előtt legyen ajánlatod.
f
© Internetes Vásárlás Napja 2011-2017