Ötletgazda és megvalósítás: Neo Interactive
Csatlakozz e-kereskedőként
az Internetes Vásárlás Napjához!
Regisztráld webáruházad ingyen, és csatlakozz az e-kereskedelem pirosbetűs ünnepéhez. Kínálj egy speciális, csak november 3-án érvényes akciót, és növeld meg forgalmadat!
  BELÉPÉS
  REGISZTRÁCIÓ

Kedves E-kereskedők!A 7 éves múlttal rendelkező www.internetesvasarlasnapja.hu brand és esemény megvalósítása idén anyagi nehézségekbe ütközött, mert az esemény szervezésének összetett projektmenedzsmentje és a médiamegjelenések nagyobb összegű szponzor-támogatás nélkül nem finanszírozhatóak. Ám szeretnénk, ha az elmúlt évek belefektetett energiája mégsem veszne el, és idén sem maradna ki az esemény. Egyrészt azt gondoljuk, hogy ez egy remek karácsonyi szezonindító e-kereskedelmi kampány, másrészt a Black Friday nemzetközileg már annyira hangos, hogy abban a hazai ajánlatok és kereskedők egyre nehezebben tudnak kitűnni a nemzetközi ajánlatok mellett.

Ezért idén is elérhetővé tesszük az oldalt, továbbra is ingyenesen megnyitjuk a csatlakozási lehetőséget, de kérjük, hogy a saját csatornáitokon nagy erőkkel promótáljátok az akcióitokat, és jelentős forgalmi forrásként az idei évben a központi oldallal ne kalkuláljatok. Éppen ezért kiemelt megjelenési helyeket sem értékesítünk az oldalra, a kiemelt helyeket az idén is résztvevő és a korábbi években kiemelt helyet vásárló és munkánkat ezzel támogató hűséges partnereink között fogjuk kisorsolni. És hogy a Black Fridayra is legyen olyan válaszunk, ami a hazai szereplőknek kedvez, ezért kölcsönös segítséget szeretnénk kérni az Internetes Vásárlás Napján résztvevőktől. Kérjük, támogassátok a www.HelloBlackFriday.hu információs oldalunkat azzal, hogy az oldalaitokról átlinkeltek rá mint a leghasznosabb Black Friday tartalomra, hogy már most építsük azt a látogatóközönséget, akit majd a blackfriday napján a hazai webáruházak kínálatával fogunk tudni megszólítani.

Az Internetes Vásárlás Napja ajánlataitokat a keddi naptól tudjátok majd a rendszerbe feltölteni a már megszokott módon http://internetesvasarlasnapja.hu/kereskedok/ oldalon.

A 2018-as évnek pedig új finanszírozási stratégia kialakításával indulunk neki bízva abban, hogy ez a hazai e-kereskdelemet támogató projekt megfelelően továbbfejlődhet majd.

Köszönjük szépen! Az Internetes Vásárlás Napja szervező csapata

© Internetes Vásárlás Napja 2011-2017