Ötletgazda és megvalósítás: Neo Interactive

Adatkezelés

Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Jelen nyilatkozat elfogadásával az érintett hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait az Adakezelő kezelje. Az érintett hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő személyes adatait hírlevél küldés céljából az érintett hozzájárulásának visszavonásáig kezelje, illetve felhasználja. Adatkezelő az adatokat harmadik félnek át nem adja, egyéb promóciós célra nem használja. Az érintett az adatkezelés időtartama alatt az Adatkezelőtől kérheti tájékoztatás nyújtását az adatkezelésről, illetve bármikor kérheti Adatkezelőtől személyes adatainak törlését az info@dotcommerceday.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek webáruházak számára

 1. A DotcommerceDay – Az internetes vásárlás napja (továbbiakban DCD) szervezője a Neo Interactive Kft. (1118 Budapest, Gombocz Zoltán u. 9.), továbbiakban Szervező.
 2. A DCD-hez csatlakozó kereskedelmi partnerek (továbbiakban: Partner) legalább 1 kereskedelmi webhelyükön (továbbiakban: Webbolt) keresztül igénybe vehető, legalább 1, üzletmenetükben szokatlan mértékű kedvezményes ajánlattal (továbbiakban: Ajánlat) tudnak csatlakozni az eseményhez.
 3. Egy Partner maximum 3 Webbolttal csatlakozhat a DCD-hez.
 4. A DCD-hez felnőtt tartalmú vagy erotikus terméket árusító áruházak nem csatlakozhatnak.
 5. Egy Webbolthoz legfeljebb 3 Ajánlat kapcsolható.
 6. Az Ajánlat:
  1. Az Ajánlatnak érvényesnek kell lennie a 2016.10.07. 0:00-24:00 között az Ajánlatra érkező online megrendelésekre.
  2. Online megrendelés alatt kell érteni a Partner webhelyén a normális üzletmenete során elérhető összes internetes megrendelési csatornát.
  3. Az Ajánlat vonatkozhat a teljes termékkörre, a termékkör egyes részeire vagy akár egy termékre.
  4. Az Ajánlat vonatkozhat termékhez kapcsolódó ingyenes szállításra, termékvásárlás esetén ajándék biztosítására vagy „1-t fizet,2-t kap” típusú akcióra, forint és százalék kedvezményre, speciális termékre.
 7. Az Ajánlatok a Partner adminisztrációját követően listázódnak be a DCD központi weboldalára. Az Ajánlat a Szervező jóváhagyásával kerül ki a publikus felületre. A jóváhagyás átfutási ideje tekintetében a Szervező törekszik arra, hogy az egyéb feltételek teljesülése esetén 2 munkanapon belül az Ajánlat kikerüljön a publikus felületre. A belistázott ajánlat a http://internetesvasarlasnapja.hu címen érhető el, kereshető, de nem kattintható egészen 2016.10.07. 0:00-ig.
 1. Az Ajánlatot az oldal látogatói elmenthetik, kedvenceik közé tehetik. Ezen túl 2016. 10. 07. 00:00-24:00 között az Ajánlatra kattintva az oldal látogatói eljutnak a Partner által megadott – az Ajánlatot hordozó – konkrét webhelyre.
 1. A regisztráció és az Ajánlat feltöltésének határideje: 2016.10.06. 16 óra. Az ez utáni időpontban feltöltött Ajánlatok publikus felületen történő megjelenését a Szervező nem garantálja.
 2. A Partner a feltételek elfogadásával vállalja:
  1. Az Ajánlat és a hozzá tartozó belső kereskedelmi folyamatok teljes körű kialakítását
  2. Az Ajánlatot hordozó konkrét webhely (így pl. termékoldal vagy akciós gyűjtőoldal, ahol az ajánlat leírása és/vagy az akcióban szereplő termékek az akciós árakkal és egyéb feltételekkel szerepelnek) teljes körű kialakítását és üzemeltetését legalább az Ajánlat érvényességi időtartamában.
  3. Az Ajánlat és a Webbolt legfontosabb adatainak feltöltését a DCD központi weboldalára. A Partner felelősséget vállal az általa a rendszerbe rögzített adatok valódiságáért.
  4. DCD emblémák egyikének kihelyezését a saját weboldalra (kattintható formában, a cél url: http://internetesvasarlasnapja.hu. Az emblémák letölthetők a http://dotcommerceday.hu/dotcommerceday_logok.zip webcímen.
  5. A jelen részvételi feltételek tudomásul vételét és betartását.
 3. A Szervező nem vállal felelősséget a DCD weboldalon a Partnerek által kihelyezett tartalom valódiságáért.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
© Internetes Vásárlás Napja 2011-2017